TAREK BERGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1285 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tarek Bergen. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 20:37 Snelle service lekker eten! Toppie
26 nov 2022 om 0:16 Wederom geweldig die sparibs
19 nov 2022 om 20:12 Zoals altijd heerlijk gegeten…
16 nov 2022 om 22:13 Duurde lang voordat het eten er was. Ook werd er niet gekeken naar bijgevoegde notitie dat ze niet bij het huis moesten aanbellen (eten was voor het zomerhuisje erachter) Eten was wel erg lekker
13 nov 2022 om 8:48 Ik heb een pizza en een Turks broodje met kipdoner besteld. De pizza was niet in stukken gesneden en helaas niet krokant maar slap, waardoor je de pizzaslice moest dubbelvouwen. Zo hoort een pizza niet te zijn. Het Turks brood was niet vers.
10 nov 2022 om 15:30 Wij hebben 2 shoarma schotels speciaal besteld, de patat was heel erg vet en de shoarma was ook te vet en erg weinig speciaal uien, champignons e.d. De salade was wel heel lekker.
7 nov 2022 om 15:05 4 x Kapsalon besteld met döner kebab. Vlees was geen döner kebab, grove dikke stukken en veel stukken waren verbrand van ons alle 4. Frietjes, sausjes en salade waren prima, maar het vlees wat de kapsalon juist lekker maakt,was niet lekker.
28 okt 2022 om 8:54 Eten was aan de koude kant
25 okt 2022 om 20:21 Eten geweldig!
23 okt 2022 om 0:15 De sausjes waren vergeten. Wel werden er nog wat biertjes nageleverd
18 okt 2022 om 10:43 I don't know how the food tastes because it never arrived. The boss said the driver doesn't drive anymore and I should get the food tomorrow. I think this is the last thing. I still haven't received my money, he must be in dire need of it.
14 okt 2022 om 21:50 30 min te vroeg bezirgd