TAREK BERGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1474 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tarek Bergen. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 21:11 Precies op tijd en eten was nog lekker wam. Prima schotels.
14 jul 2024 om 10:11 Bezorgtijd was top alleen het vlees had niet zoveel smaak
7 jul 2024 om 19:52 Was bijna een uur te laat met bezorgrn. Kregen alleen te horen is druk. Wij hadden voor in onze pauze besteld. Dus moesten heel snel half warm eten op eten. Erg jammer!
6 jul 2024 om 15:09 Top zoals altijd
4 jul 2024 om 20:59 Heerlijk gegeten!!
26 jun 2024 om 21:36 Weer bijna een uur later dan we hadden gepland. Daarnaast ontbraken 6 bakjes knoflook saus. Het eten is opzich lekker maar dit is voor mij een reden om niet meer te bestellen! Excuses kregen we ook niet
25 jun 2024 om 21:34 Bezorging was dit keer ietsje langzamer maar nog steeds op tijd genoeg. Broodje was lekker warm maar de kapsalon helaas niet; ik denk omdat de salade er meteen los bovenop lag. Misschien volgende keer warm en koud van elkaar scheiden?
20 jun 2024 om 20:46 Ik had het idee dat men ‘te laat’ was. Zowel de friet als het stokbrood was ietwat ‘slap’. Helaas want het was de afgelopen bestelling top
11 jun 2024 om 22:41 Vlot en ruim op tijd bezorgd, goed warm en weer lekker eten.
10 jun 2024 om 8:30 Eten is altijd lekker en wordt op tijd bezorgd
8 jun 2024 om 19:46 Eten kwam te laat en het was ook niet meer warm.
7 jun 2024 om 21:18 Top!!